El Col·legi es reuneix amb la diputada de CiU i membre de la Comissió parlamentària en Salut, Sra. Assumpció Laïlla

Publicada el 14/05/2012

El passat 8 de maig, el degà, el secretari i el tresorer del CFC, Sr. Manel Domingo, Sr. Gabriel Liesa i Sr. Ramon Aiguadé, respectivament, es van reunir a la seu col·legial amb la Sra. Assumpció Laïlla, diputada al Parlament per CiU i membre de la Comissió parlamentària en Salut.

La Sra. Laïlla ens va comunicar que el seu grup parlamentari vol fer una esmena a la Llei de garantia i ús racional dels medicaments i productes sanitaris per tal que els fisioterapeutes puguin ser inclosos en la prescripció d'ortesi i medicaments, una aposta que des del CFC veiem amb molt bons ulls.

Els representants de la Junta de Govern van aprofitar l'avinentesa per debatre amb la Sra. Laïlla altres temes com les especialitats en Fisioteràpia, la derivació directa al fisioterapeuta i la lluita contra l'intrusisme, uns aspectes que considerem de gran importància i pels quals van rebre el recolzament de la diputada.

La reunió va ser molt profitosa i es va acordar mantenir trobades periòdiques per tal de tractar aquests temes així com d'altres que pugin sorgir.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×