El CFC, molt ben representat en el XIV Congrés Nacional de Fisioteràpia de l'AEF

Publicada el 17/05/2012

Els passats 26 i 27 d'abril, el Palau de Congressos de Madrid va acollir el XIV Congrés Nacional de Fisioteràpia, organitzat per l'Asociación Española de Fisioterapeutas (AEF).

El Col·legi hi va estar molt ben representat amb la presència de la vicedegana, Sra. Montserrat Inglés, que va tractar el tema de la Resolución del paciente crónico desde la Fisioterapia en atención primaria: EPOC moderada y su evaluación económica, el dia 26 d'abril, i va actuar com a ponent-coordinadora al Seminario de atención primaria y salud comunitaria, el dia 27 d'abril.

El Congrés també va poder comptar amb la presència del tresorer del CFC, Sr. Ramon Aiguadé, que va presentar, juntament amb el Sr. Francesc Rubí, el seminari: Fibrolisis Instrumental Miofascial (ganxos) a la regió de la cuixa. Així mateix també va presentar el pòster titulat: Validació d'una pauta d'exercicis propioceptius en pacients geriàtrics amb desequilibri posterior.

Cal destacar que el congrés va reunir uns 200 fisioterapeutes, molts d'ells catalans, que van contribuir a augmentar la qualitat científica de l'acte i, per tant, de la professió.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×