La Dra. Maria Giné presenta l'exposició "L'estat actual de la professió a Catalunya i Espanya"

Publicada el 02/05/2012

El passat 9 de març, la Dra. Maria Giné, vocal de la Junta de Govern del CFC, va assistir, en representació del Col·legi, a la Fundació Universitària del Bages per participar en una trobada d'intercanvi en anglès amb un grup de fisioterapeutes de la Slippery Rock University de Pennsylvania als EUA, i va presentar l'exposició "L'estat actual de la professió a Catalunya i Espanya", elaborada pel responsable de l'Àrea social del CFC com a membre de la Comissió de formació i especialitats del CGCF, Sr. Rafel Donat.

L'estada d'aquest grup de fisioterapeutes es realitza en el marc d'un viatge d'estudi d'un postgrau sobre la formació i la pràctica professional de la Fisioteràpia en diferents països del món. La xerrada d'intercanvi per part d'aquests fisioterapeutes ha girat entorn de l'efecte de l'entrenament de l'equilibri i la marxa amb la Wii entre gent gran de residències assistides.

Des de la Fundació Universitària del Bages, la diplomada en Fisioteràpia i professora de la FUB, Griselda González Caminal, ha estat l'encarregada d'explicar l'estat actual de la formació curricular en Fisioteràpia a Catalunya.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×