El Col·legi es reuneix amb la subdirectora general del Ministerio de Educación

Publicada el 29/05/2012

El passat 16 de maig, el Sr. Ramon Aiguadé, tresorer del CFC, va assistir a una reunió al Ministerio de Educación, juntament amb el senyors Urrialde i Alcantarilla, president i secretari del CGCF, respectivament, i la Sra. Margarita de Lezcano-Mújica, subdirectora general del Ministerio de Educación.

La reunió va servir per tractar, entre d'altres, els temes següents:

  • Treball a França: el nostre tresorer exposa la problemàtica amb què es troben els col·legiats catalans que volen anar a treballar a França per l'excés de documentació que demanen, l'exigència de formació clínica complementària i el llarg temps d'espera a l'hora de dictar una resolució (podeu veure aquí una notícia titulada Cartografia de les migracions professionals, que explica aquesta problemàtica). La Sra. de Lezcano-Mújica explica que el que demana França és perfectament legal, però que, prèvia lectura del dossier, estudiaran la possibilitat de denunciar el cas a la UE.
  • Especialitats de Fisioteràpia: la Sra. de Lezcano-Mújica ens comenta que el Ministerio no s'oposarà al tema de les especialitats.
  • Llei del medicament: des del CGCF es planteja introduir una variació sobre el tema dels medicaments per tal que els fisioterapeutes puguem atribuir-nos aquesta competència.

La reunió va ser molt profitosa i va servir, sobretot, per aclarir alguns dubtes i donar a conèixer la nostra postura conjunta entorn dels temes tractats davant del Ministerio de Educación.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×