El CFC present a les Jornades Iberoamericanes i Mediterrànies de Fisioteràpia

Publicada el 04/05/2012

Els propers 1 i 2 de juny se celebrarà, al Palau d'Exposicions de Cadis, les Jornades Iberoamericanes i Mediterrànies de Fisioteràpia, sota el títol: Fisioteràpia Sostenible: Malalties Cròniques i Malalties Minoritàries.

El Col·legi hi participa com a coorganitzador i, a més, el nostre degà, Sr. Manel Domingo, integrant del Comitè d'Honor de les jornades, presentarà la ponència: Visió política de l'abordatge de la cronicitat, propostes de futur.

Amb l'organització d'aquestes jornades, l'Il·lustre Col·legi Professional de Fisioterapeutes d'Andalusia pretén incidir en el coneixement de les malalties cròniques i malalties minoritàries, les grans oblidades de la nostra sanitat pública i donar-los el protagonisme que els seus pacients necessiten.

Tots aquells que estigueu interessats a assistir-hi, podeu obtenir més informació de les jornades a www.colfisio.org/jornadas_cadiz_2012/

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×