L'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya commemora el seu primer aniversari amb un manifest, que compta amb el suport del CFC

Publicada el 22/06/2012

L'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya va commemorar el seu primer aniversari en un acte conjunt, celebrat al saló Bizbarcelona.

Durant l'acte commemoratiu, els col·legis professionals van presentar un Manifest en defensa de la funció social dels col·legis professionals i recordant a la ciutadania i als agents socials la importància de salvaguardar el sistema de garanties que els col·legis professionals representen, instant les forces polítiques a tramitar la futura Llei de serveis professionals des del diàleg amb el sector professional i reafirmant el seu compromís amb la societat civil i la voluntat de contribuir a la recuperació econòmica i social del país.

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, en tant que col·legi professional i cofundador de l'Associació, se suma i dóna suport als diferents punts que s'expliciten en el manifest.

L'Associació va néixer ara fa un any amb la voluntat de reforçar la projecció social dels col·legis professionals, impulsar iniciatives d'interès comú i actuar com a interlocutora amb les Administracions i estudiar qüestions que afecten el col·lectiu, independentment del sector al que pertanyin.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×