Ekso, un ajut mecànic per caminar per als lesionats medul·lars

Publicada el 16/07/2012

El passat 13 de juliol, la Fundació Step by Step, amb seu a l'Hospitalet de Llobregat, va presentar en exclusiva l'exosquelet Ekso, un aparell que permet als usuaris de cadira de rodes poder posar-se de peus i caminar durant el treball de rehabilitació.

L'exosquelet és un aparell dissenyat per l'empresa californiana Ekso Bionics, que permet als lesionats medul·lars bipedestar i realitzar un patró de marxa terapèutica. Funciona amb un motor elèctric que, mitjançant una seria de sensors i motors, permet als lesionats medul·lars amb paràlisi de membres inferiors, posar-se dempeus i caminar sota la supervisió i assistència d'un fisioterapeuta durant la rehabilitació.

Ekso SbS Ekso SbS Ekso SbS

Frederic Crespo, president de la fundació Step by Step, ha destacat els beneficis d'Ekso en el camp de la rehabilitació "que permeten una millora de la mobilitat i de les capacitats dels lesionats medul·lars".

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×