El teatre Tantarantana estrena "La nit just abans dels boscos" a càrrec del nostre company fisioterapeuta, Isaac Serrano

Publicada el 02/07/2012

El proper dimecres 4 de juliol s'estrena al teatre Tantarantana l'obra "La nit just abans dels boscos" interpretada pel nostre company Isaac Serrano, fisioterapeuta des de l'any 1999, professor de la FUB de Manresa des del 2003 i properament col·laborador a la UdL.

L'Isaac sorgeix del teatre amateur a Esparreguera, començant des de ben petit participant a la "Passió" d'Esparreguera. Gràcies a la seva qualitat i esforç ha arribat a col·laborar a la pel·lícula "La nit que va morir l'Elvis" i a sèries catalanes com "Lo Cartanyà" o "Ventdelplà" en petits papers. Tot i així, mai ha deixat la Fisioteràpia i manté la seva consulta i les classes a la Universitat de Manresa i l'any que ve a la Universitat de Lleida.

El proper 4 de juliol i fins el 15 de juliol el teatre Tantarantana estrena el monòleg "La nit abans dels boscos" interpretat per l'Isaac Serrano, fisioterapeuta de professió i actor a temps parcial, el Col·legi us convida a que els companys de professió amants del teatre no us ho perdeu.

Consulteu l'agenda cultural de la Generalitat de Catalunya.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×