Fisioteràpia aquàtica - t'hi mulles?

Publicada el 07/09/2012

El proper dijous 13 de setembre el Col·legi presentarà a la seu de Barcelona, i apadrinat pel Sr. David Barrufet (ex porter d'handbol, capità del FC Barcelona i internacional amb la selecció espanyola) el Grup de Treball de Fisioteràpia Aquàtica del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya - UFAE, on els membres del grup explicaran els objectius, la tasca desenvolupada fins al moment i les propostes de futur.

També es presentarà el Manual de Fisioteràpia Aquàtica, una guia adreçada als professionals que es dediquen a l'àmbit de la Fisioteràpia aquàtica, que neix amb la voluntat d'unificar les directrius per abordar el tractament de Fisioteràpia en el medi aquàtic.

Vine, i coneix més d'aprop la Fisioteràpia Aquàtica!

Dijous, 13 de setembre de 2012
Hora: 20h
Lloc: Seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. C/ Segle XX, 78, 08032, Barcelona
A càrrec del Grup de Treball de Fisioteràpia Aquàtica del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya - UFAE i apadrinats pel Sr. David Barrufet (ex porter d'handbol, capità del FC Barcelona i internacional amb la selecció espanyola)

[Com arribar-hi]

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×