Primera Matinal d'Acupuntura al CFC

Publicada el 30/01/2013

El passat 1 de desembre es va realitzar, a la seu de Barcelona del Col·legi de Fisioterapeutes, la Primera Matinal d'Acupuntura organitzada per la Comissió d'Acupuntura del CFC.

L'acte va ser tot un èxit tant per l'assistència de col·legiats com pel nivell de les ponències, que van desenvolupar 3 tècniques i abordatges diferents i representatius de l'acupuntura. La primera xerrada va ser a càrrec del Sr. Tomàs Tegiacchi, coordinador de la Comissió d'Acupuntura, que va introduir la craniopuntura del Dr. Yamamoto en les seves bases de conceptualització de la tècnica. Seguidament, el Sr. Josep Maria Charles, membre de la Comissió d'Acupuntura, va abordar el tractament de l'ATM amb acupuntura amb tots els diagnòstics i tractaments possibles. Finalment, el Sr. Felip Caudet va exposar la moxibustió japonesa en les seves bases, preparacions i possibilitats terapèutiques.

Primera Matinal d'Acupuntura Primera Matinal d'Acupuntura

La inauguració de l'acte va ser a càrrec de la Sra. Núria Coral, membre de la Junta de Govern del Col·legi i responsable de les teràpies alternatives, que va insistir en la importància de crear lligams i intercanvis d'informació i experiències entre els fisioterapeutes.

El Sr. Josep Maria Charles va esmentar els diferents temes que la Comissió d'Acupuntura ha desenvolupat durant aquest últim any i va demanar la participació dels acupuntors en el treball actiu de la Comissió.

La cloenda de la Matinal va ser a càrrec del Sr. Tomàs Tegiacchi que va posar èmfasi en la importància del Registre de fisioterapeutes acupuntors per la capacitat de donar suport al fisioterapeuta i va instar a tots els assistents a patricipar en d'altres matinals vist l'èxit obtingut en aquesta primera.

Comissió d'Acupuntura
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

acupuntura@fisioterapeutes.cat

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×