El CFC presenta el seu Grup d'Interès del Vallès Occidental

Publicada el 09/01/2013

El passat dia 15 de novembre va tenir lloc la presentació del Grup d'Interès del Vallès Occidental del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

L'acte es va iniciar amb la presentació per part del Sr. Joaquim Hernández, interlocutor del grup, que va presentar els seus membres així com els seus objectius dels Grup i amb els parlaments del degà del CFC, Sr. Manel Domingo, i la regidora de Salut de l'Ajuntament de Sabadell, Sra. Cristina Moreno.

Després es va portar a terme la conferencia: Ictus, una realitat des de diferents punts de vista, amb quatre ponències diferenciades:

  • L'ictus des del punt de vista del neuròleg, a càrrec del Dr. Miguel Aguilar, cap de neurologia de l'Hospital Universitari Mútua de Terrassa.
  • Tractament fisioterapèutic de l'ictus, a càrrec del Sr. Martí Gisbert, fisioterapeuta i membre del GI del Vallès Occidental.
  • Un instant, un 'capgir' per sempre, presentada per la Dra. Eulàlia Ripoll, internista, autora del llibre del mateix títol i pacient afectada d'ictus.
  • De metge a pacient. De biomèdic a biopsicosocial, a càrrec del Sr. José Miguel Aguililla, fisioterapeuta i membre del GI del Vallès Occidental.

Volem destacar, especialment, el testimoni de la Dra. Ripoll, que va poder donar una visió de l'ictus i del seu procés rehabilitador des de l'experiència pròpia, i el caire interdisciplinari de la conferència.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×