El CFC engega una nova iniciativa: el Banc d'Imatges

Publicada el 07/02/2013

Acabes de finalitzar la carrera i vols que et coneguin? Has après una nova tècnica i vols que la gent ho sàpiga? Tens una fotografia que, per a tu, reflecteix una realitat de la Fisioteràpia i vols compartir-la? Aprofita-ho, nosaltres li podem donar visibilitat.

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya engega una nova iniciativa per afavorir la presentació, dins del col·lectiu professional, de tots aquells companys i companyes que vulguin col·laborar amb el Banc d'Imatges del CFC.

El Col·legi té unes línies prioritàries, però de marc molt ampli, per facilitar la participació de tota la massa col·legial en els mitjans de divulgació professionals del CFC. Per aquest motiu la temàtica de les imatges pot ser:

  • Imatges per àmbit d'actuació clínica: neurologia, pediatria, cardiorespiratori...
  • Tècniques de Fisioteràpia (manuals, instrumentals...).
  • Imatges de gestió o contingut administratiu (un escriptori, un full escrit...).
  • Imatges simbòliques (fotografies que puguin, d'acord amb el criteri del col·legiat, representar una realitat o qüestió actual de la professió: un camí, una paret, un somriure...).

Construir la professió és una responsabilitat, però també una oportunitat per a tots. Ens ajudes?

Pots trobar més informació aquí.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×