El CFC crea un nou grup d'interès, el Grup d'Interès de Fisioterapeutes de l'Alt Urgell (GIFAU)

Publicada el 10/04/2013

El passat 6 de març, un conjunt de fisioterapeutes que treballen a la comarca de l'Alt Urgell es van reunir amb l'objectiu de crear el Grup d'Interès de Fisioterapeutes de l'Alt Urgell (GIFAU) del CFC.

Les companyes Montserrat Sansa, Laura Gràcia, Míriam Bellido, Neus Carmona i Sandra Serra es van trobar per tal de posar en marxa un nou grup d'interès col·legial amb l'objectiu de donar a conèixer i fomentar la Fisioteràpia en el seu territori, apropar la formació continuada als fisioterapeutes de la seva zona i establir un vincle més directe i estret amb el CFC.

El degà i el tresorer del CFC, Sr. Manel Domingo i Sr. Ramon Aiguadé, respectivament, oficialitzaran la constitució d'aquest grup el proper 17 d'abril per tal de formalitzar-lo, resoldre dubtes, planificar accions, etc...

Amb la constitució d'aquest nou grup, ja són vuit el grups d'interès del CFC. Podeu contactar amb elles mitjançant el correu electrònic alturgell@fisioterapeutes.cat. Benvingudes companyes!

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×