La Secció de Girona celebra la seva reunió anual amb la conferència Abordatge de la síndrome de dolor miofascial a l'espatlla

Publicada el 08/04/2013

El passat dia 2 de març va tenir lloc, a la seu de Girona, la reunió anual de la Secció Territorial de Girona del CFC.

L'acte va servir per informar de les activitats dutes a terme per la Secció gironina durant el 2012 així com per presentar els membres de la Secció, la regulació de les seccions, el procés de presentació per formar-ne part i també es va animar als col·legiats assistents a presentar-se a la propera convocatòria. Posteriorment es van explicar les propostes de formació per al 2013 i d'altres propostes -encara no concretades- en les quals es va demanar el parer i la participació als col·legiats.

A continuació va tenir lloc la conferència–taller Abordatge de la síndrome de dolor miofascial a l'espatlla, a càrrec del Sr. Miquel Àngel Martínez, fisioterapeuta especialista en dolor miofascial i punció seca avançada, col·laborador dels Seminaris Travell & Simons® i membre de la Comissió de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. La conferència va servir per oferir una visió personal de la síndrome del dolor miofascial que, segons el Sr. Martínez, representa un component important de la queixa musculosquelètica dels pacients que visiten el fisioterapeuta, de manera que el seu coneixement i la capacitat per valorar i tractar els punts gallet miofascials causants d'aquesta síndrome ofereix, als fisioterapeutes, recursos terapèutics importants i, en molts casos, determinants, en el tractament dels trastorns neuromusculosquelètics.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio