XII Jornada Mediterrània de Fisioteràpia

Publicada el 09/04/2013

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya us presenta la XII Jornada Mediterrània de Fisioteràpia, que se celebrarà el proper 17 de maig a l'Auditori del Campus de la Comunicació – Poblenou de la UPF (c/ Roc Boronat, 138, Barcelona).

Un any més, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya dedica una de les seves jornades al món de la geriatria, aquest cop emmarcada dins de les dotzenes Jornades Mediterrànies, que compartim amb els col·legis de València, Múrcia, Andalusia i Balears.

Hem volgut centrar-nos en el camp de la neurologia perquè aquestes patologies són les més prevalents entre la nostra gent gran, unes de les que causen més alteracions funcionals, i alhora, en aquest àmbit, el fisioterapeuta es converteix en una peça clau del procés de recuperació dels pacients amb afectacions neurològiques.

Comptarem amb ponents de les diferents comunitats autònomes de l'arc mediterrani que esperem satisfacin les vostres expectatives, i també volem que la seva visió professional pugui ser d'utilitat per a la vostra feina diària dins el món de la geriatria. Us convidem a llegir detalladament el programa.

Recordeu que el termini de presentació de pòsters i comunicacions orals finalitza el proper 12 d'abril.

No hi podeu faltar!

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio