Publicada el 22/05/2007


El dissabte dia 19 va tenir lloc la 7a edició de la Jornada Mediterrània de Fisioterapia, la tercera que organitza el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, al SERHS Hotel Campus de la UAB Bellaterra (Barcelona).

Enguany centrada en la Geriatria i el paper que hi juguen els fisioterapeutes i d'altres professionals de la salut, la jornada va ser un èxit de convocatòria amb 190 assistents: fisioterapeutes, terapeutes ocupacionals, podòlegs, neuropsicòlegs, logopedes, etc.

El missatge inaugural del Dr. Antoni Sala, Director de la Fundació Institut Català de l'Envelliment, va glossar la idea general que es va repetir al llarg de la jornada: la gent gran és un grup de població molt heterogeni que obliga als professionals de la salut a avaluar cada cas de manera individual per escollir la tècnica correcte i més adient.

L'activitat física i els trastorns motrius van ser els temes centrals de les 7 ponències, 3 comunicacions lliures i 4 seminaris: detectar els problemes físics, classificar-los i oferir diferents tractaments per reduir els seus efectes

A la cloenda, el Sr. Pedro Borrego, President del Consejo de Colegios de Fisioterapeutas, va destacar el seu agraïment a la comissió organitzadora del Col·legi així com a tots els presents, que demostraren amb la seva assistència la voluntat del fisioterapeuta per ampliar els seus coneixements, realitzar una tasca de qualitat i fer evolucionar la seva professió.

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×