Publicada el 12/09/2007


Els ciutadans de Catalunya van tenir una gran resposta als actes organitzats pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya corresponents al Dia Mundial de la Fisioteràpia celebrat el passat dissabte dia 8. Concretament, la pròpia organització estima que prop de 4.000 persones van participar de les activitats celebrades a les quatre províncies.

Un any més el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya va instal·lar les seves carpes divulgatives de la professió a les diferents províncies catalanes, on es van realitzar els actes centrals del Dia Mundial.

Fisioterapeutes voluntaris i personal del Col·legi van donar a conèixer de manera personalitzada a tothom que es va acostar a les carpes, la tasca i els àmbits d'actuació de la professió i tot el que pot fer la Fisioteràpia per millorar el benestar personal. D'aquesta manera, cada persona va ser assessorada i va conèixer les diverses tècniques de Fisioteràpia de la mà dels professionals voluntaris que, van participar en aquestes jornades.

A Barcelona la carpa divulgativa va romandre instal·lada a la Plaça de la Catedral durant dissabte i diumenge. Les activitats que es van dur a terme van ser un èxit: Taller de Fisioteràpia Veterinària, Conferència de Fisioteràpia cardio-respiratòria, Taller d'Hipoteràpia, Conferència-Taller de Fisioteràpia en Geriatria, Conferència de Fisioteràpia Pediàtrica, Conferència sobre la Fisioteràpia Geriàtrica, Conferència-Taller en Fisioteràpia Respiratòria i Taller de Tai-Chi.

Durant el dissabte 8 de setembre, la Plaça Sant Francesc va acollir els visitants de Lleida. A la capital del Segrià van destacar tres conferències: sobre Rehabilitació Cardiovascular, tractament fisioterapèutic del sol pèlvic i desenvolupament motriu i tres tallers: aplicacions terapèutiques del Tai-Chi, higiene postural i de Fisioteràpia Respiratòria i finalment la Conferència-Taller de Fisioteràpia en Geriatria.

Tant a Barcelona com a Lleida, els assistents també van rebre consultes i tractaments de Fisioteràpia gratuïts a càrrec de fisioterapeutes col·legiats.

Per la seva part, a Reus (Plaça Prim), Girona (C.C Espai Gironès) i Vic (Plaça Carbó) es van distribuir tríptics i butlletins juntament amb les xerrades sobre la Fisioteràpia, material audiovisual i exposicions fotogràfiques relacionats amb la professió.

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×