Calendario

13 de desembre de 2012

Horario: 19,30h

Duración: horas

Información general

Conferencia bonificada al 100% por el CFC

Organiza: Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripción

L'acupuntura és una tècnica molt útil per als diferents professionals de la branca sanitària que permet ampliar el coneixement de la fisiologia, de la patologia i de la terapèutica millorant la intervenció del professional en la salut del pacient.

Aquest fet ha comportat que, en els darrers anys, hagi augmentat considerablement la seva demanda per part de la societat i dels diferents professional de la salut.

Aquest increment s'ha vist reforçat per nombrosos estudis científics i revisions recents que conclouen l'eficàcia i els beneficis de la tècnica en diferents patologies, fets que són essencials en l'acceptació d'aquesta tècnica, dintre del ventall de tècniques dels diferents professionals, que s'està donant en associacions i col·legis professionals arreu del món. L'objectiu de la conferència és donar a conèixer els avantatges i beneficis que aporta l'acupuntura, en termes de salut, al professional sanitari.

A cargo de

Tomàs Tegiacchi. Fisioterapeuta acupuntor. Coordinador de la Comissió d'Acupuntura del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Lugar de realización

Seu de la Secció Territorial de Lleida. Av. Doctor Fleming, 33, 25006, Lleida.

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×