Calendari

13 de desembre de 2012

Horari: 19,30h

Durada: hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripció

L'acupuntura és una tècnica molt útil per als diferents professionals de la branca sanitària que permet ampliar el coneixement de la fisiologia, de la patologia i de la terapèutica millorant la intervenció del professional en la salut del pacient.

Aquest fet ha comportat que, en els darrers anys, hagi augmentat considerablement la seva demanda per part de la societat i dels diferents professional de la salut.

Aquest increment s'ha vist reforçat per nombrosos estudis científics i revisions recents que conclouen l'eficàcia i els beneficis de la tècnica en diferents patologies, fets que són essencials en l'acceptació d'aquesta tècnica, dintre del ventall de tècniques dels diferents professionals, que s'està donant en associacions i col·legis professionals arreu del món. L'objectiu de la conferència és donar a conèixer els avantatges i beneficis que aporta l'acupuntura, en termes de salut, al professional sanitari.

A càrrec de

Tomàs Tegiacchi. Fisioterapeuta acupuntor. Coordinador de la Comissió d'Acupuntura del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Lloc de realització

Seu de la Secció Territorial de Lleida. Av. Doctor Fleming, 33, 25006, Lleida.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×