II JORNADA COL·LEGIAL INTERCOMISSIONS

10 de febrer de 2018, a les 10h

Seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (C/ Segle XX, 78, Barcelona)

La Jornada Intercomissions celebra aquest any la seva segona edició, ratificant així el seu èxit i la necessitat d’una visió transversal i col·laborativa entre tots els àmbits de la Fisioteràpia.

Un dels punts forts de la nostra professió és la visió global del pacient, incloent-hi qualsevol aspecte, tant físic com psicosocial. Per aquest motiu el treball interdisciplinari -i també el treball entre els diferents àmbits de la Fisioteràpia- es converteix en una eina essencial per a l’èxit del tractament.

En aquesta Jornada es presentaran casos clínics que seran abordats per membres de les comissions col·legials i experts en diversos àmbits de la Fisioteràpia, exposant el treball realitzat en les diferents patologies, disfuncions o lesions que poden afectar una mateixa persona.

És una Jornada caracteritzada pel seu caràcter obert i col·laboratiu, on els assistents podran participar en debat en els diferents casos.

Una vegada més, us convidem a assistir a aquesta trobada i esperem comptar amb la vostra participació.

Esperem comptar amb la vostra participació!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×