Alta o modificació del correu electrònic personal o de registre

A través d'aquest formulari podràs donar d'alta o actualitzar el teu compte de correu personal (exemple: hotmail, gmail, o qualsevol altre proveïdor de correu).

 

Què és el correu personal?

El correu personal, és el compte de correu (Hotmail, Gmail, o qualsevol altre proveïdor de correu que no sigui "fisioterapeutes.org") que vas proporcionar en el moment de donar-te d'alta com a Col·legiat. I és on se t'enviaran els correus de validació quan vulguis fer tràmits que requereixin confirmació de dades, com per exemple, la sol·licitud de recuperació de la contrasenya de l'àrea restringida, un canvi de dades bancàries, etc.

A continuació podràs donar d'alta un compte de correu personal en la teva fitxa, si no ho vas fer en el seu moment, o modificar l'existent. Totes les dades que s'et demanaran a continuació són obligatòries i han de correspondre amb la informació que existeix actualment a la teva fitxa:

Vols rebre informació del Col·legi per correu electrònic?

T'informem que pots rebre les ofertes de treball i tota la informació del Col·legi, per correu electrònic, a través de la llista de distribució del Col·legi.

Pots crear un correu electrònic de Col·legi nou, amb el domini @fisioterapeutes.org i subscriure'l a les llistes de distribució, o bé pots fer servir un correu electrònic teu, extern al Col·legi.

NOTA: Només es permet una subscripció per col·legiat/da. En cas de rebre una petició de subscripció per part d'un/a col·legiat/da que ja estigui subscrit/a a les llistes de distribució, es realitzarà el canvi d'adreça.

Selecciona la opció desitjada:

 Dona d'alta un correu electrònic nou del Col·legi i subscriu-lo a les llistes de distribució

 Subscriu un correu electrònic a les llistes de distribució

 Cancel·lar la subscripció d'un correu electrònic de les llistes de distribució

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×