Cursa 2017

 

Inscriu-te aquí:

 

HORARIS del dia de la cursa:

—7.30-8.30h  Recollida de dorsals, samarreta tècnica i guarda-roba

—9.00h           Sortida prova infantil

—9.30h           Sortida 5K i 10K

—11.00h         Entrega de premis

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya culminarà els actes de celebració del Dia de la Fisioteràpia (DiFT) d’aquest 2017 amb una cursa popular de 5km i 10km, la CURSA DiFT, que tindrà lloc a quarts de deu del matí del diumenge 26 de novembre, a Sitges, i que també inclourà una prova infantil.

El circuit d’aquesta prova atlètica commemorativa del DiFT i solidària amb dues ONG serà circular i pla, tot al llarg del front marítim sitgetà, i mesurarà 5km, de manera que qui vulgui córrer els 10km farà dues voltes. La sortida i l’arribada seran al Passeig de la Ribera, a l’alçada de l’estàtua d'El Greco.

La cursa infantil serà a les 9h. El tret de sortida dels 5km i 10km serà a les 9.30h. El preu de les inscripcions en totes les distàncies i categories serà de 10 euros, excepte els col·legiats i els fills dels treballadors i dels col·legiats, pels quals serà gratuït.

Els 10 euros de l'import de les inscripcions íntegrament es destinarà a les ONG Al Agua Sin Limitaciones i a Fisios Mundi, meitat i meitat.

La cursa serà cronometrada amb xip (blanc, si el corredor el lloga, i groc, si és de propietat), hi haurà servei de guarda-roba i avituallament a l’arribada, i tots els participants rebran una samarreta tècnica commemorativa i una bossa del corredor amb regals dels patrocinadors col·laboradors.

 

*Aquí podeu consultar EL REGLAMENT DE LA CURSA.

 

 

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×