Servei gratuït de creació de pàgines web

 

Des d'aquest apartat podràs gaudir del Servei gratuït de creació i manteniment de pàgines web tant per a centres de fisioteràpia amb seu a Catalunya (el responsable del qual ha de ser una o un fisioterapeuta col·legiat) com per a fisioterapeutes autònoms.

Aquest servei posa a disposició de qui ho sol·liciti una pàgina web amb disseny responsiu (permet adaptar el format dels continguts a ordinadors, tauletes, telèfons mòbils o dispositius similars), amb una sèrie d’apartats que es poden personalitzar d’acord amb unes plantilles tipus.

El Col·legi s’encarregarà del muntatge mentre que els centres o els col·legiats i col·legiades interessats aportaran la informació, les imatges i vídeos que vulguin que apareguin a la seva pàgina web i, fins i tot, podran triar els seus propis colors corporatius. El servei inclou un màxim de dos canvis gratuïts a l’any després de fet el disseny inicial.

La pàgina web resultant s’allotjarà en un servidor del propi CFC amb un subdomini, també gratuït, personalitzat per a cadascú.

 

 

 

 

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×