El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) és una corporació de dret públic, amb personalitat jurídica pròpia i plena capacitat per al compliment dels seus objectius. Va ser creat d'acord a la Llei 7/1990, de 30 de març, promulgada pel Parlament de Catalunya.

La seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya està al carrer Segle XX, núm. 78 de Barcelona i el telèfon de contacte és el 93 207 50 29.

L'espai web del CFC va ser creat el 1997 amb l'objectiu d'oferir una informació detallada i actualitzada de les seves activitats.

Els drets de propietat intel·lectual de la pàgina web del CFC, de domini www.fisioterapeutes.cat, el seu codi font, disseny, estructura de navegació, bases de dades i els diferents elements que la integren, són titularitat del CFC i/o d'organismes que hi estan vinculats, sempre que hagin autoritzat al CFC l'ús dels seus continguts. Per tant, correspon al CFC l'exercici exclusiu dels drets d'explotació en qualsevol forma i, en especial, dels drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació.

Tots els drets estan reservats. L'accés a la pàgina web del CFC està subjecte a les condicions següents:

  • Només n'està autoritzat l'ús personal, mai comercial. No està permesa cap modificació en part ni en la totalitat dels seus continguts.
  • L'accés a la majoria dels serveis de l'espai web del CFC és públic. Hi ha serveis als quals només hi poden accedir els col·legiats prèvia identificació, sempre que estiguin donats d'alta i al corrent del pagament de la quota col·legial.
  • La informació extreta de diaris oficials s'haurà de contrastar amb les publicacions d'origen per corroborar l'autenticitat del contingut de les dades facilitades.
  • El CFC no és responsable, sota cap circumstància, de la informació que es pot obtenir a través d'enllaços externs aliens a l'entitat.
  • El CFC no garanteix que la pàgina web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l'accés al web o de la impossibilitat d'accedir-hi.
  • No s'utilitzaran galetes per a l'adquisició de dades personals identificatives. Les galetes només serviran per facilitar l'accés a la pàgina web. Tan sols recullen informació tècnica per identificar la sessió amb l'objectiu de facilitar l'exploració del lloc web. Les galetes queden emmagatzemades a la memòria cau del navegador.

En el cas de cedir les vostres dades personals al CFC, aquestes seran tractades d'acord amb el Reglament 679/2016.

Per a exercir el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició d'ús de les vostres dades personals, us podeu adreçar a la seu del CFC, situada al carrer Segle XX, núm. 78 de Barcelona (08032).

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×