Coordinador:

  • Col. 12327 Pau Moreno Martín

Membres:

  • Col.1233 Lídia Boix Sala
  • Col.8894 Zara Ochoa Alonso
  • Col. 11057 Sandra Rierola Fochs
  • Col.11773 Cristina Juvanteny Vidal
  • Col.11990 Pau Farrés Godayol
Membres de la secció
Objectius/Presentació

Benvolguts companys i companyes fisioterapeutes, i també aquelles i aquells que, ben aviat, penseu en formar part del col·lectiu de fisioterapeutes del territori de la Catalunya Central.

Els nostres inicis, com a Grup d’Interès del Col·legi de Fisioterapeutes, daten del 2007. Des d’aleshores s’ha anat treballant, sempre amb la finalitat d’arribar a totes i tots els fisioterapeutes del nostre àmbit territorial, fet que recentment ens ha portat a ser la Secció Territorial de la Catalunya Central, amb l’objectiu de desplegar-nos pel territori i arribar al màxim nombre de col·legiats i col·legiades.

Tenim com a objectiu comú constituir un grup de trobada, dinamitzador de la professió i dels professionals de la Catalunya Central amb la finalitat de defensar, divulgar i fomentar la professió, així com també de facilitar l’aproximació dels serveis col·legials al nostre territori.

Ens agradaria poder arribar a tots i totes per tal de crear una dinàmica de treball d’equip conjunt, potenciar la relació entre professionals dels diferents àmbits ja sigui a nivell privat i/o públic i apropar la formació al col·legiat.

A través de la vostra col·laboració, ens agradaria que ens féssiu arribar opinions, suggeriments i propostes sobre iniciatives, dinàmiques de treball o xerrades que es poden dur a terme per potenciar el nostre col·lectiu.

Agraint-vos l’interès, esperem la vostra col·laboració.

 

Secció Territorial de la Catalunya Central

Xarxes Socials: Insta @ColFiCatCentral  i  Twitter @ColFiCatCentral

Formació
Actualment no hi ha activitats programades.
Activitats lúdiques
Actualment no hi ha activitats lúdiques programades.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×