A través d'aquest formulari podràs actualitzar la contrasenya del teu compte de correu @fisioterapeutes.org.
@fisioterapeutes.org
Exemple: elmeucorreu@fisioterapeutes.org És el compte de correu electrònic que tens amb el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, i del qual vols restaurar la contrasenya.
Exemple: elmeucorreu@hotmail.com És el teu compte de correu electrònic personal (Hotmail, Gmail, etc.) on se t'enviarà una contrasenya nova per poder accedir al correu del CFC (@fisioterapeutes.org).
Enviament

De conformitat amb el que estableix el Reglament 679/2016, us informem que les seves dades personals proporcionades són confidencials i formen part d’un tractament amb informació de caràcter personal i audiovisual, necessari per a la prestació dels nostres serveis, sota la responsabilitat del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, amb domicili al carrer Segle XX, núm. 78, 08032 de Barcelona, amb la finalitat d’administrar la documentació del Col·legi en l’àmbit de la Institució, les seves àrees, ens col·laboradors i institucions annexes, així com la cessió de les dades de què disposa als estaments oficials públics i privats oportuns per a l’acompliment de les seves atribucions. Pot exercir els seus drets d’informació, accés, rectificació, oposició, supressió, limitació del tractament i portabilitat de les dades personals mitjançant un escrit dirigit a la seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, carrer Segle XX, núm. 78, 08032 de Barcelona.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×