A través d'aquest formulari podràs actualitzar la contrasenya del teu compte de correu @fisioterapeutes.org.
@fisioterapeutes.org
Exemple: elmeucorreu@fisioterapeutes.org És el compte de correu electrònic que tens amb el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, i del qual vols restaurar la contrasenya.
Exemple: elmeucorreu@hotmail.com És el teu compte de correu electrònic personal (Hotmail, Gmail, etc.) on se t'enviarà una contrasenya nova per poder accedir al correu del CFC (@fisioterapeutes.org).
Enviament

En virtut del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter personal, l'informem que les dades facilitades per vostè seran incloses en un fitxer propietat del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Els camps marcats amb un asterisc (*) són obligatoris, sense els quals no podrem prestar un servei adequat.

Les seves dades seràn tractades de forma confidencial sense que, en cap cas, es cedeixin a altres entitats o tercers sense el seu consentiment previ. No obstant, vostè pot, en qualsevol moment, exervir els seus drets d'accès, cancelació o rectificació en relació a dites dades, sol·licitant-ho per escrit o mitjançant el formulari de contacte, amb l'assumpte "Protecció de dades".

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×