Jornada de Fisioteràpia a la Catalunya Central, ara ports recuperar-la al canal FisioTV del Col·legi

Publicada el 25/05/2023

El passat 5 de maig va tenir lloc, a Manresa, la Jornada de Fisioteràpia a la Catalunya Central, que es va centrar en l’abordatge biopsicosocial en el dolor persistent. La Jornada va estar organitzada per la Secció Territorial de la Catalunya Central del CFC en col·laboració amb la Fundació Althaia, la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa (UManresa), la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar de Vic (UVic - Universitat Central de Catalunya), l’Hospital Universitari de Vic (Consorci Hospitalari de Vic) i membres de la Junta de Govern del Col·legi.

Si no hi vas poder assistir, ara pots recuperar-la al canal FisioTV del Col·legi. Hi podràs veure informació recent que conclou que per als dolors amb més prevalença, com el cervical i el lumbar, a Europa es recomanen tractaments totalment no farmacològics. Es va explicar que el dolor és un problema multidimensional que requereix un abordatge multidisciplinari i que els seus efectes van més enllà del dolor mateix, ja que és un fenomen biopsicosocial. I es va presentar allò més recent en la comprensió del dolor persistent i els diferents abordatges que podem aplicar en la nostra pràctica clínica. Segur que t’interessa!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×