Vine a celebrar amb nosaltres el Dia de la Fisioteràpia

Publicada el 28/07/2022

Un any més, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya celebra el Dia de la Fisioteràpia (DIFT) amb un seguit d’activitats que aniran més enllà del 8 de setembre, Dia Mundial de la Fisioteràpia, data en què es commemora internacionalment la creació de la World Confederation for Physical Therapy, l’any 1951 (l'actual World Physiotherapy, WPT).

Enguany hem unificat les activitats a tot el territori i celebrarem una cursa d’orientació per grups a les diferents localitats que acolliran el DIFT 2022. 

El tret de sortida serà el 24 de setembre a Agramunt i li seguiran la Pobla de Segur, el 25 de setembre; Girona i Torredembarra, el 2 d’octubre; Tortosa, el 15 d’octubre, i Vic el 16 d'octubre.

La cursa tindrà una durada de 2 hores i consisteix en trobar unes balises amagades i respondre preguntes sobre fisioteràpia en diferents zones de cada poble o ciutat, per equips d’entre 2 i 5 persones.

El preu de la inscripció (que s’obriran a finals del mes d’agost) és de 5 euros per persona i inclou una bossa amb una samarreta, marxandatge i esmorzar saludable. El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, com entitat sense ànim de lucre que és, destinarà tots els beneficis recaptats en les diferents activitats a projectes i entitats solidàries.

Vine i participa amb el Col·legi al DIFT 2022, ajuda’ns a fer promoció de la salut i de la fisioteràpia.

T’hi esperem!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×