Qui són i què fan. Objectius. Àmbit d'actuació

Les seccions territorials estan regulades per la Resolució 001/2020 de 15 de gener

Règim d'actuació

 1. Les seccions territorials tenen caràcter de comissió delegada de la Junta de Govern i es regiran pel que estableixen els Estatuts, les bases reguladores i les disposicions que dicti la Junta de Govern.
 2. Les seccions territorials tenen com a objectiu principal el tractament d’aspectes rellevants o d’interès per a la Fisioteràpia i els fisioterapeutes del seu àmbit d’actuació, és a dir, dels territoris gironí, lleidatà i tarragoní.

Objectius

Les seccions territorials tenen per objectiu:

 1. Constituir un fòrum de tractament i discussió dels aspectes que incideixen en l’exercici de la Fisioteràpia als territoris gironí, lleidatà i tarragoní.
 2. Promoure, seguir i desplegar activitats d’interès per als fisioterapeutes dels territoris indicats, preferentment per iniciativa pròpia o de la Junta de Govern.
 3. Avaluar l’estat d’aspectes de la professió en el seu àmbit geogràfic i proposar estratègies i programes d’actuació destinats a promoure’n la millora.
 4. Actuar com a interlocutor del Col·legi davant les entitats i organismes que es relacionin o puguin incidir en l’exercici de la Fisioteràpia als territoris gironí, lleidatà i tarragoní.
 5. Elaborar i estendre, entre els col·legiats, informació, recomanacions i informes d’interès, prèvia aprovació de la Junta de Govern.
 6. Realitzar aquelles tasques sol·licitades per la Junta de Govern.
 7. Participar en les activitats, jornades i altres esdeveniments que el Col·legi organitzi.
 8. Col·laborar amb els departaments del Col·legi per a la difusió de les seccions territorials.
 9. Fer difusió de la professió a la societat.

Els col·legiats que vulguin consultar, suggerir o participar en aquest projecte poden adreçar-se al correu electrònic de la seva demarcació: altpirineuaran@fisioterapeutes.cat, catalunyacentral@fisioterapeutes.cat ,girona@fisioterapeutes.cat, lleida@fisioterapeutes.cat, tarragona@fisioterapeutes.cat o terresdelebre@fisioterapeutes.cat

Per a qüestions o consultes generals, us podeu adreçar al telèfon d'informació 902106532, o bé al correu electrònic seccions@fisioterapeutes.cat

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×