Calendario

14 de desembre de 2013

Horario: 10.00 h

Duración: horas

Información general

Conferencia bonificada al 100% por el CFC

Organiza: Grup d'Interès de Fisioterapeutes del Maresme del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripción

El GIF Maresme presenta la sessió teòrico-pràctica "Abordatge de la síndrome de dolor miofascial a l'espatlla", a càrrec del Sr. Miquel Àngel Martínez, que ens presentarà la seva visió de la síndrome del dolor miofascial que, segons la seva pròpia descripció, representa un component important de la queixa musculosquelètica dels pacients que visiten el fisioterapeuta, de manera que el seu coneixement i la capacitat per valorar i tractar els punts gallet miofascials causants d'aquesta síndrome ofereix, als fisioterapeutes, recursos terapèutics importants i, en molts casos, determinants, en el tractament dels trastorns neuromusculosquelètics.

I per compartir una estona agradable entre col·legues de professió, hi haurà un pica-pica per als assistents.

Us hi esperem!

A cargo de

Miquel Àngel Martínez. Fisioterapeuta especialista en dolor miofascial i punció seca avançada, col·laborador dels Seminaris Travell & Simons® i membre del Grup d'Interès del Maresme i de la Comissió de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Lugar de realización

Centre INFISIO. Camí Ral de la Mercè, 349 baixos, 08301 Mataró

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×