Calendari

14 de desembre de 2013

Horari: 10.00 h

Durada: hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Grup d'Interès de Fisioterapeutes del Maresme del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripció

El GIF Maresme presenta la sessió teòrico-pràctica "Abordatge de la síndrome de dolor miofascial a l'espatlla", a càrrec del Sr. Miquel Àngel Martínez, que ens presentarà la seva visió de la síndrome del dolor miofascial que, segons la seva pròpia descripció, representa un component important de la queixa musculosquelètica dels pacients que visiten el fisioterapeuta, de manera que el seu coneixement i la capacitat per valorar i tractar els punts gallet miofascials causants d'aquesta síndrome ofereix, als fisioterapeutes, recursos terapèutics importants i, en molts casos, determinants, en el tractament dels trastorns neuromusculosquelètics.

I per compartir una estona agradable entre col·legues de professió, hi haurà un pica-pica per als assistents.

Us hi esperem!

Lloc de realització

Centre INFISIO. Camí Ral de la Mercè, 349 baixos, 08301 Mataró

A càrrec de

Miquel Àngel Martínez. Fisioterapeuta especialista en dolor miofascial i punció seca avançada, col·laborador dels Seminaris Travell & Simons® i membre del Grup d'Interès del Maresme i de la Comissió de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×