Calendario

15 de maig de 2015

Horario: 19.00 a 21.00 h

Duración: 2,00 horas

Información general

Conferencia bonificada al 100% por el CFC

Organiza: Comissió de Fisioteràpia en Geriatria del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripción

El procés d'envelliment fisiològic comporta un deteriorament físic i cognitiu que afecta de forma directa l'equilibri, la postura, la coordinació, i la mobilitat. Per tant, la marxa es veu afectada només pel mateix procés d'envelliment.

D'altra banda, la capacitat de deambular i desplaçar-se és una màxima en l'autonomia i el benestar de la persona.

És per tot això que la marxa i les implicacions que comporta és, dintre del nostre àmbit de Fisioteràpia en geriatria, un dels nostres reptes principals.

Diferenciem bàsicament dos origens en les marxes patològiques de l'ancià que no camina: una alteració neurológica o una alteració neuromusculosqueletica.

L'objectiu principal de la conferència és ajudar a identificar els problemes que impossibiliten la marxa en l'ancià i donar conceptes per recuperar-la de la forma més pràctica possible.

A través de tres casos pràctics anirem identificant i diferenciant cada tipus de marxa, després analitzarem la causa que la provoca i la perpetua i, finalment, buscarem eines que ens ajudaran a recuperar-la.

Esperem que sigui del vostre interès!

A cargo de

Albert Vélez Iglesias. Fisioterapeuta. Centre de Rehabilitació Viladecans.

Lugar de realización

Seu del Col·legi. C/ Segle XX, 78, 08032, Barcelona

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×