Calendario

21 de gener de 2017

Horario: Dissabte, d' 11.00 h a 13.00 h

Duración: 2,00 horas

Información general

Conferencia bonificada al 100% por el CFC

Organiza: Secció Territorial de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripción

A partir d’aquest mes de gener del 2017, la Secció Territorial de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya ens movem per poder estar més pròxims a tots els col·legiats i saber què us interessa i informar-vos de tot el que estem fent. A més, a cada capital de comarca farem una conferència gratuïta per a tots els col·legiats amb ponents i temes actuals que siguin interessants per a tots.

La primera parada serà a Puigcerdà el dia 21 de gener amb la conferència “Introducció de l'esquat com a eina clínica”, a càrrec de Luis Paz. L'objectiu de la conferència és aprendre les nocions bàsiques del moviment de l'esquat, trencar les falses creences, aprendre nocions d'ús com a eina de valoració, com ens pot ajudar en la nostra pràctica clínica i discutir l'ús de diferents elements ortopèdics quan es realitza amb pes a la pràctica esportiva.

Esperem que sigui del vostre interès!

A cargo de

Luis Paz. Postgraduat en Teràpia Manual Ortopèdica OMT Kaltenborn-Evjenth. Certificat en Mètode de Diagnòstic i Tractament McKenzie. Curs de neurodinàmica NDS. Màster oficial en Medicina Respiratòria. Professor adjunt de la UAB.

Lugar de realización

Sala de convencions del Museu Cerdà. Museu Cerdà. Carrer d'Higini de Rivera, 4, 17520, Puigcerdà

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×