Calendari

21 de gener de 2017

Horari: Dissabte, d' 11.00 h a 13.00 h

Durada: 2,00 hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Secció Territorial de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripció

A partir d’aquest mes de gener del 2017, la Secció Territorial de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya ens movem per poder estar més pròxims a tots els col·legiats i saber què us interessa i informar-vos de tot el que estem fent. A més, a cada capital de comarca farem una conferència gratuïta per a tots els col·legiats amb ponents i temes actuals que siguin interessants per a tots.

La primera parada serà a Puigcerdà el dia 21 de gener amb la conferència “Introducció de l'esquat com a eina clínica”, a càrrec de Luis Paz. L'objectiu de la conferència és aprendre les nocions bàsiques del moviment de l'esquat, trencar les falses creences, aprendre nocions d'ús com a eina de valoració, com ens pot ajudar en la nostra pràctica clínica i discutir l'ús de diferents elements ortopèdics quan es realitza amb pes a la pràctica esportiva.

Esperem que sigui del vostre interès!

A càrrec de

Luis Paz. Postgraduat en Teràpia Manual Ortopèdica OMT Kaltenborn-Evjenth. Certificat en Mètode de Diagnòstic i Tractament McKenzie. Curs de neurodinàmica NDS. Màster oficial en Medicina Respiratòria. Professor adjunt de la UAB.

Lloc de realització

Sala de convencions del Museu Cerdà. Museu Cerdà. Carrer d'Higini de Rivera, 4, 17520, Puigcerdà

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×