Calendari

21 de gener de 2017

Horari: Dissabte, d' 11.00 h a 13.00 h

Durada: 2,00 hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Secció Territorial de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripció

A partir d’aquest mes de gener del 2017, la Secció Territorial de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya ens movem per poder estar més pròxims a tots els col·legiats i saber què us interessa i informar-vos de tot el que estem fent. A més, a cada capital de comarca farem una conferència gratuïta per a tots els col·legiats amb ponents i temes actuals que siguin interessants per a tots.

La primera parada serà a Puigcerdà el dia 21 de gener amb la conferència “Introducció de l'esquat com a eina clínica”, a càrrec de Luis Paz. L'objectiu de la conferència és aprendre les nocions bàsiques del moviment de l'esquat, trencar les falses creences, aprendre nocions d'ús com a eina de valoració, com ens pot ajudar en la nostra pràctica clínica i discutir l'ús de diferents elements ortopèdics quan es realitza amb pes a la pràctica esportiva.

Esperem que sigui del vostre interès!

Lloc de realització

Sala de convencions del Museu Cerdà. Museu Cerdà. Carrer d'Higini de Rivera, 4, 17520, Puigcerdà

A càrrec de

Luis Paz. Postgraduat en Teràpia Manual Ortopèdica OMT Kaltenborn-Evjenth. Certificat en Mètode de Diagnòstic i Tractament McKenzie. Curs de neurodinàmica NDS. Màster oficial en Medicina Respiratòria. Professor adjunt de la UAB.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×