Calendario

29 d'abril de 2017

Horario: Dissabte, de 10.00 a 12.00h

Duración: 2,00 horas

Información general

Conferencia bonificada al 100% por el CFC

Organiza: Secció Territorial de Lleida del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripción

El proper dissabte 29 d’abril la Secció Territorial de Lleida celebrarà la desena edició del seu tradicional Esmorzar, enguany, sota el títol, Vertigen i mareig en Fisioteràpia.

La sessió començarà amb la reunió anual per als col·legiats de la província de Lleida, on els membres de la Secció Territorial de Lleida faran un breu resum de l’activitat de la Secció durant l’any 2016 i donaran pinzellades de les activitats previstes per al 2017.

La segona part serà una conferència a càrrec d’en Santiago Crucci, que presentarà la fisiopatologia dels principals signes i símptomes de la patologia vestibular central i perifèrica. S’analitzaran també les diferents causes del vertigen i del mareig. Es presentaran els tests clínics per orientar el programa de Fisioteràpia per al pacient amb patologia vestibular.

En acabar la conferència, els assistents podran plantejar les seves preguntes al ponent. Per cloure la jornada, la Secció Territorial de Lleida oferirà un esmorzar als assistents.


Esperem, de la mateixa manera que en les edicions anteriors, comptar amb la vostra participació!

A cargo de

Secció Territorial de Lleida i Santiago Crucci. Fisioterapeuta. Membre del Grup d’Arts Escèniques del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Docent de la Universitat de Barcelona.

Lugar de realización

Universitat de Lleida, c/ Montserrat Roig, 2, 25008, Lleida. Aula 0.03. Facultat de Medicina.

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×