Calendari

29 d'abril de 2017

Horari: Dissabte, de 10.00 a 12.00h

Durada: 2,00 hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Secció Territorial de Lleida del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripció

El proper dissabte 29 d’abril la Secció Territorial de Lleida celebrarà la desena edició del seu tradicional Esmorzar, enguany, sota el títol, Vertigen i mareig en Fisioteràpia.

La sessió començarà amb la reunió anual per als col·legiats de la província de Lleida, on els membres de la Secció Territorial de Lleida faran un breu resum de l’activitat de la Secció durant l’any 2016 i donaran pinzellades de les activitats previstes per al 2017.

La segona part serà una conferència a càrrec d’en Santiago Crucci, que presentarà la fisiopatologia dels principals signes i símptomes de la patologia vestibular central i perifèrica. S’analitzaran també les diferents causes del vertigen i del mareig. Es presentaran els tests clínics per orientar el programa de Fisioteràpia per al pacient amb patologia vestibular.

En acabar la conferència, els assistents podran plantejar les seves preguntes al ponent. Per cloure la jornada, la Secció Territorial de Lleida oferirà un esmorzar als assistents.


Esperem, de la mateixa manera que en les edicions anteriors, comptar amb la vostra participació!

A càrrec de

Secció Territorial de Lleida i Santiago Crucci. Fisioterapeuta. Membre del Grup d’Arts Escèniques del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Docent de la Universitat de Barcelona.

Lloc de realització

Universitat de Lleida, c/ Montserrat Roig, 2, 25008, Lleida. Aula 0.03. Facultat de Medicina.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×