Calendario

9 de mayo de 2018

Horario: MIércoles a las 20.00 h

Duración: 1,50 horas

Información general

Conferencia bonificada al 100% por el CFC

Organiza: FisioMundi

Descripción

El proper dimecres 9 de maig a les 20.00h tindrà lloc a la seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya la xerrada "Fisiosmundi als camps de refugiats del Líban". Organitzada per la ONG Fisiosmundi amb el suport del CFC, presentarà aquesta nova iniciativa que busca fisioterapeutes voluntaris per a un projecte formatiu als camps de refugiats.

La xerrada la dirigiran Núria Carnicero, fisioterapeuta experta en extremitat superior (voluntària a Nicaragua el 2015 i al Líban 2018);  Selma Delgado, fisioterapeuta experta en neurorehabilitació (voluntària al Líban el 2018) i Goretti España, fisioterapeuta experta en neurorehabilitació (voluntària i coordinador de projectes a l’Índia).

Carnicero, Delgado i España repassaran la fisioteràpia solidària de Fisiosmundi, la situació geopolítica i social actual de Palestina, el projecte concret al Líban, l’ONG Palestine Children Reflief Fund (PCRF) i la seva proposta d'actuació, amb l’objectiu últim d’explicar què necessita exactament l’ONG.

Lugar de realización

Sede del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. C/ Siglo XX, 78, 08032, Barcelona

A cargo de

Núria Carnicero, fisioterapeuta experta en extremitat superior (voluntària a Nicaragua el 2015 i al Líban 2018);  Selma Delgado, fisioterapeuta experta en neurorehabilitació (voluntària al Líban el 2018) i Goretti España, fisioterapeuta experta en neurorehabilitació (voluntària i coordinador de projectes a l’Índia).

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×