Calendari

9 de maig de 2018

Horari: Dimecres, a les 20.00 h

Durada: 1,50 hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: FisiosMundi

Descripció

El proper dimecres 9 de maig a les 20.00h tindrà lloc a la seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya la xerrada "Fisiosmundi als camps de refugiats del Líban". Organitzada per la ONG Fisiosmundi amb el suport del CFC, presentarà aquesta nova iniciativa que busca fisioterapeutes voluntaris per a un projecte formatiu als camps de refugiats.

La xerrada la dirigiran Núria Carnicero, fisioterapeuta experta en extremitat superior (voluntària a Nicaragua el 2015 i al Líban 2018);  Selma Delgado, fisioterapeuta experta en neurorehabilitació (voluntària al Líban el 2018) i Goretti España, fisioterapeuta experta en neurorehabilitació (voluntària i coordinador de projectes a l’Índia).

Carnicero, Delgado i España repassaran la fisioteràpia solidària de Fisiosmundi, la situació geopolítica i social actual de Palestina, el projecte concret al Líban, l’ONG Palestine Children Reflief Fund (PCRF) i la seva proposta d'actuació, amb l’objectiu últim d’explicar què necessita exactament l’ONG.

A càrrec de

Núria Carnicero, fisioterapeuta experta en extremitat superior (voluntària a Nicaragua el 2015 i al Líban 2018);  Selma Delgado, fisioterapeuta experta en neurorehabilitació (voluntària al Líban el 2018) i Goretti España, fisioterapeuta experta en neurorehabilitació (voluntària i coordinador de projectes a l’Índia).

Lloc de realització

Seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. C/ Segle XX, 78, 08032, Barcelona

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×