Calendario

2 de junio de 2018

Horario: Sábado, de 10.00 a 14.00h

Duración: 4,00 horas

Información general

Conferencia bonificada al 100% por el CFC

Organiza: Sección Territorial de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripción

El proper dissabte 2 de juny tindrà lloc a Figueres una de les reunions itinerants de la Secció Territorial de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, que inclourà la conferència “A propòsit d'un cas. Fisioteràpia domiciliària, teràpia aquàtica i treball en xarxa”, sobre Fisioteràpia pediàtrica, impartida per Maria Carme Trasserra i Campàs.

Trasserra presentarà i descriurà el cas d'un infant amb una patologia rara, així com l'enfoc pràctic d'atenció, tenint en compte les necessitats de l'infant, de la família i de l'entorn.

La jornada serà gratuïta per als col·legiats, es desenvoluparà a l’Hotel Figueres Parc (Ctra. N II-A, Km. 9, 17730 Hostalets de Llers, Girona) de 10h a 14h i inclourà esmorzar per als assistents.

La Secció Territorial de Girona del CFC aprofitarà també per fer balanç de la feina feta fins ara i per exposar els seus plans de futur.

A cargo de

Maria Carme Trasserra i Campàs. Fisioterapeuta

Lugar de realización

Hotel Figueres Parc. Ctra. N II-A, Km. 9, 17730 Hostalets de Llers

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×