Calendari

2 de juny de 2018

Horari: Dissabte, de 10.00 a 14.00h

Durada: 4,00 hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Secció Territorial de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripció

El proper dissabte 2 de juny tindrà lloc a Figueres una de les reunions itinerants de la Secció Territorial de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, que inclourà la conferència “A propòsit d'un cas. Fisioteràpia domiciliària, teràpia aquàtica i treball en xarxa”, sobre Fisioteràpia pediàtrica, impartida per Maria Carme Trasserra i Campàs.

Trasserra presentarà i descriurà el cas d'un infant amb una patologia rara, així com l'enfoc pràctic d'atenció, tenint en compte les necessitats de l'infant, de la família i de l'entorn.

La jornada serà gratuïta per als col·legiats, es desenvoluparà a l’Hotel Figueres Parc (Ctra. N II-A, Km. 9, 17730 Hostalets de Llers, Girona) de 10h a 14h i inclourà esmorzar per als assistents.

La Secció Territorial de Girona del CFC aprofitarà també per fer balanç de la feina feta fins ara i per exposar els seus plans de futur.

Lloc de realització

Hotel Figueres Parc. Ctra. N II-A, Km. 9, 17730 Hostalets de Llers

A càrrec de

Maria Carme Trasserra i Campàs. Fisioterapeuta

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×