Calendario

17 de Diciembre de 2019

Horario: Martes a las 17,30 h

Duración: 1,00 horas

Información general

Conferencia bonificada al 100% por el CFC

Organiza: Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Descripción

La xerrada anirà a càrrec de Joan Ars, graduat en Fisioteràpia i màster en Activitat Física Terapèutica, que ens parlarà sobre les conseqüències del sedentarisme i el suport científic existent que justifica l’abordatge amb exercici en situacions de  fragilitat.

Després de la conferència, a les 18.30 en primera convocatòria i a les 19.00 en segona, tindrà lloc a la seu central del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya la 46a Assemblea Ordinària i, per arrodonir del tot aquesta última trobada amb vosaltres, en acabar, s’oferirà als assistents una copa de cava i torrons i a més també realitzarem un sorteig on tots els col·legiats assistents optareu a l’obsequi de tres xecs regal (200, 150 i 100 euros, respectivament) destinats a la formació en l’àmbit de la Fisioteràpia que vosaltres mateixos escolliu (tant pròpia com externa).

 

Un regal de Nadal ben avançat! T’ho perdràs?

Lugar de realización

Seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Segle XX, 78, 08032, Barcelona

A cargo de

Joan Ars. Fisioterapeuta en el Parc Sanitari Pere Virgili. Máster Universitario en Actividad Física Terapéutica para personas con patología crónica, envejecimiento y discapacidad, Universitat Blanquerna Ramon Llull. Estudiante de doctorado Universitat Autònoma de Barcelona. Miembro del Grupo de Investigación en Envejecimiento, Fragilidad y Transiciones (RE-FiT Bcn). Vocal Societat Catalano-Balear de Fisioteràpia.

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×