Calendari

17 de desembre de 2019

Horari: Dimarts a les 17.30 h

Durada: 1,00 hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Descripció

La xerrada anirà a càrrec de Joan Ars, graduat en Fisioteràpia i màster en Activitat Física Terapèutica, que ens parlarà sobre les conseqüències del sedentarisme i el suport científic existent que justifica l’abordatge amb exercici en situacions de  fragilitat.

Després de la conferència, a les 18.30 en primera convocatòria i a les 19.00 en segona, tindrà lloc a la seu central del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya la 46a Assemblea Ordinària i, per arrodonir del tot aquesta última trobada amb vosaltres, en acabar, s’oferirà als assistents una copa de cava i torrons i a més també realitzarem un sorteig on tots els col·legiats assistents optareu a l’obsequi de tres xecs regal (200, 150 i 100 euros, respectivament) destinats a la formació en l’àmbit de la Fisioteràpia que vosaltres mateixos escolliu (tant pròpia com externa).

 

Un regal de Nadal ben avançat! T’ho perdràs?

A càrrec de

Joan Ars. Fisioterapeuta al Parc Sanitari Pere Virgili. Màster Universitari en Activitat Física Terapèutica per a persones amb patologia crònica, envelliment i discapacitat, Universitat Blanquerna Ramon Llull. Estudiant de doctorat Universitat Autònoma de Barcelona. Membre del Grup de Recerca en Envelliment, Fragilitat i Transicions (RE-FiT Bcn). Vocal Societat Catalano-Balear de Fisioteràpia.

Lloc de realització

Seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Segle XX, 78, 08032, Barcelona

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×