Calendario

19 de Diciembre de 2019

Horario: Jueves a las 19,30 h

Duración: 1,50 horas

Información general

Conferencia bonificada al 100% por el CFC

Organiza: Secció Territorial de Lleida del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Descripción

La Torronada-Col·loqui d’enguany girarà al voltant de l’exercici terapèutic en l’àmbit de la fragilitat i la intervenció del fisioterapeuta.

La xerrada anirà a càrrec de Joan Ars, graduat en Fisioteràpia i Màster en Activitat Física Terapèutica, que ens parlarà sobre les bases de l’exercici terapèutic, les conseqüències del sedentarisme i l’evidència científica existent sobre els beneficis de l’exercici terapèutic en fragilitat.

Al finalitzar s’oferirà un pica-pica i torrons d’Agramunt com a preludi de les Festes de Nadal.

També es realitzarà un sorteig entre els col·legiats assistents d’un premi de 100€ per a l'oferta formativa del Col·legi.

A cargo de

Joan Ars. Fisioterapeuta en el Parc Sanitari Pere Virgili. Máster Universitario en Actividad Física Terapéutica para personas con patología crónica, envejecimiento y discapacidad, Universitat Blanquerna Ramon Llull. Estudiante de doctorado Universitat Autònoma de Barcelona. Miembro del Grupo de Investigación en Envejecimiento, Fragilidad y Transiciones (RE-FiT Bcn). Vocal Societat Catalano-Balear de Fisioteràpia.

Lugar de realización

Aula Magna. Facultat de Medicina UdL. Av. Montserrat Roig, 2, 25008, Lleida

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×