Calendari

19 de desembre de 2019

Horari: Dijous a les 19.30 h

Durada: 1,50 hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Secció Territorial de Lleida del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Descripció

La Torronada-Col·loqui d’enguany girarà al voltant de l’exercici terapèutic en l’àmbit de la fragilitat i la intervenció del fisioterapeuta.

La xerrada anirà a càrrec de Joan Ars, graduat en Fisioteràpia i Màster en Activitat Física Terapèutica, que ens parlarà sobre les bases de l’exercici terapèutic, les conseqüències del sedentarisme i l’evidència científica existent sobre els beneficis de l’exercici terapèutic en fragilitat.

Al finalitzar s’oferirà un pica-pica i torrons d’Agramunt com a preludi de les Festes de Nadal.

També es realitzarà un sorteig entre els col·legiats assistents d’un premi de 100€ per a l'oferta formativa del Col·legi.

A càrrec de

Joan Ars. Fisioterapeuta al Parc Sanitari Pere Virgili. Màster Universitari en Activitat Física Terapèutica per a persones amb patologia crònica, envelliment i discapacitat, Universitat Blanquerna Ramon Llull. Estudiant de doctorat Universitat Autònoma de Barcelona. Membre del Grup de Recerca en Envelliment, Fragilitat i Transicions (RE-FiT Bcn). Vocal Societat Catalano-Balear de Fisioteràpia.

Lloc de realització

Aula Magna. Facultat de Medicina UdL. Av. Montserrat Roig, 2, 25008, Lleida

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×