Calendario

15 de diciembre de 2020

Horario: Dimarts, a las 21.00 h

Duración: 2,00 horas

Información general

Conferencia bonificada al 100% por el CFC

Organiza: Secció Territorial de Lleida del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Aquesta conferència es podrà seguir a través de Zoom

Descripción

El proper 15 de desembre, a les 21.00 h, se celebrarà la VIII Torronada-Col·loqui, que un any més organitza la Secció Territorial de Lleida del CFC. Per primera vegada, i a causa de la pandèmia de la COVID-19, aquesta trobada serà en format virtual.

Aquest any, el confinament, sumat a l’alt percentatge de sedentarisme produït pel constant ús de la tecnologia, ha provocat un augment de patologies musculoesquelètiques causades per la inactivitat física, motiu pel qual al col·loqui es parlarà de l'exercici terapèutic com a eina dins del tractament en fisioteràpia per disminuir el dolor del pacient i també per a la millora de la seva funcionalitat i qualitat de vida. Un exercici terapèutic que, a l’hora de prescriure’l, cal tenir en compte dos aspectes importants: individualitzar el tractament per a cada pacient i crear una adherència al programa d’exercicis per poder garantir resultats a mig-llarg termini.

Com a preludi de les festes nadalenques, al final de la sessió hi haurà un sorteig de torrons entre els assistents a la Torronada.

Desitgem que sigui del vostre interès!

A cargo de

Carles Tersa Miralles. Fisioterapeuta, llicenciat en CAFE, màster en investigació de la Salut, docent i doctorand de la UdL i expert en teletreball i treballadors d’oficina.

Modera: Clara Bergé, vocal de la Junta de Govern del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×