Calendari

15 de desembre de 2020

Horari: Dimarts, a les 21.00 h

Durada: 2,00 hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Secció Territorial de Lleida del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Aquesta conferència es podrà seguir a través de Zoom

Descripció

El proper 15 de desembre, a les 21.00 h, se celebrarà la VIII Torronada-Col·loqui, que un any més organitza la Secció Territorial de Lleida del CFC. Per primera vegada, i a causa de la pandèmia de la COVID-19, aquesta trobada serà en format virtual.

Aquest any, el confinament, sumat a l’alt percentatge de sedentarisme produït pel constant ús de la tecnologia, ha provocat un augment de patologies musculoesquelètiques causades per la inactivitat física, motiu pel qual al col·loqui es parlarà de l'exercici terapèutic com a eina dins del tractament en fisioteràpia per disminuir el dolor del pacient i també per a la millora de la seva funcionalitat i qualitat de vida. Un exercici terapèutic que, a l’hora de prescriure’l, cal tenir en compte dos aspectes importants: individualitzar el tractament per a cada pacient i crear una adherència al programa d’exercicis per poder garantir resultats a mig-llarg termini.

Com a preludi de les festes nadalenques, al final de la sessió hi haurà un sorteig de torrons entre els assistents a la Torronada.

Desitgem que sigui del vostre interès!

A càrrec de

Carles Tersa Miralles. Fisioterapeuta, llicenciat en CAFE, màster en investigació de la Salut, docent i doctorand de la UdL i expert en teletreball i treballadors d’oficina.

Modera: Clara Bergé, vocal de la Junta de Govern del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×