En els darrers anys hi ha un interès creixent pels diferents mètodes i conceptes de fisioteràpia neuromusculosquelètica procedents de la zona geogràfica d’Austràlia i Nova Zelanda, conegudes de manera col·loquial entre els fisioterapeutes com les “4M”.

Cadascun dels quatre mètodes posseeix una identitat única, amb propostes pròpies i originals per l’abordatge de les diferents disfuncions de l’aparell locomotor.

En aquest seminari s’ofereix una introducció general als 4 mètodes per tal que el fisioterapeuta interessat en alguna de les formacions oficials disposi d’un criteri més ampli per tal de fer una elecció més encertada. A l’hora, es presenta un exemple d’integració del les “4M”, aplicant-les a l’abordatge d’una disfunció de columna cervical.

Calendario

Calendario: 27 de abril de 2019

Horario: Sábado, de 9.00h a 14.00h y de 15.30h a 20.30h.

Duración: 10,00 horas

Información general

Organiza: Sección Territorial de Lleida del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Dirigido a: Fisioterapeutas colegiados

Precio: 125,00€

Modo: Presencial

Programa
  • Presentació general: prioritat de l’avaluació clínica. Bases del Raonament Clínic.
  • Principis generals en que es fonamenta la proposta d’avaluació i d’abordatge terapèutic de cadascuna de les “4M”.
  • Integració en un cas clínic de columna cervical. Amb demostració pràctica. Avaluació clínica bàsica de columna cervical, com a punt comú a tots els abordatges. Identificació de banderes. Exploració física per identificar paràmetres de revaloració.
  • Pràctica entre els assistents de les diferents tècniques de més interès.
Lugar de realización

Facultat de Medicina UdL. Montserrat Roig, 2, 25198, Lleida.

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×