En els darrers anys hi ha un interès creixent pels diferents mètodes i conceptes de fisioteràpia neuromusculosquelètica procedents de la zona geogràfica d’Austràlia i Nova Zelanda, conegudes de manera col·loquial entre els fisioterapeutes com les “4M”.

Cadascun dels quatre mètodes posseeix una identitat única, amb propostes pròpies i originals per l’abordatge de les diferents disfuncions de l’aparell locomotor.

En aquest seminari s’ofereix una introducció general als 4 mètodes per tal que el fisioterapeuta interessat en alguna de les formacions oficials disposi d’un criteri més ampli per tal de fer una elecció més encertada. A l’hora, es presenta un exemple d’integració del les “4M”, aplicant-les a l’abordatge d’una disfunció de columna cervical.

Calendari

Calendari: 27 d'abril de 2019

Horari: Dissabte, de 9.00h a 14.00h i de 15.30h a 20.30h.

Durada: 10,00 hores

Informació general

Organitza: Secció Territorial de Lleida del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Dirigit a: Fisioterapeutes col·legiats

Preu: 125,00€

Mode: Presencial

Programa
  • Presentació general: prioritat de l’avaluació clínica. Bases del Raonament Clínic.
  • Principis generals en que es fonamenta la proposta d’avaluació i d’abordatge terapèutic de cadascuna de les “4M”.
  • Integració en un cas clínic de columna cervical. Amb demostració pràctica. Avaluació clínica bàsica de columna cervical, com a punt comú a tots els abordatges. Identificació de banderes. Exploració física per identificar paràmetres de revaloració.
  • Pràctica entre els assistents de les diferents tècniques de més interès.
Lloc de realització

Facultat de Medicina UdL. Montserrat Roig, 2, 25198, Lleida.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×