La realitat de la situació que es presenta als centres de Fisioteràpia arran de la pandèmia de la Covid-19 un vegada represa l'activitat professional, obliga a modificar l'abordatge al pacient i la forma de treballar en el dia a dia, adaptant instal·lacions, modificant la gestió de les agendes, incrementant les mesures higièniques, modificant els criteris d'abordatge de les diferents tècniques.

En definitiva, res no tornarà a ser com abans en l'àmbit de la Fisioteràpia assistencial. Per això, ens cal conèixer quines son les noves maneres de procedir en l'atenció als nostres pacients. Aquest curs et facilitarà les eines per dur a terme aquest canvi.

És una formació amb 2 mòduls sobre la preparació dels espais i l’abordatge del tractament de fisioteràpia que oferirà les eines per portar a terme aquest canvi. Al finalitzar la formació s’obtindrà un diploma acreditatiu de realització del curs i el distintiu d’Espai Sanitari Garantit que podreu posar a un lloc visible del vostre centre o consulta. L’objectiu d’aquest distintiu és generar confiança, transmetre tranquil·litat al pacient i un compromís per part del centre de què compleix amb les mesures i protocols de seguretat establerts per les autoritats per evitar el contagi de la Covid-19.

Calendario

Calendario: El curso està activo desde el día 29 de mayo de 2020

Duración: 2,00 horas

Información general

Organiza: Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Dirigido a: Fisioterapeutas colegiados

Curso bonificado al 100% por el CFC

Modo: En línea

Programa
BLOC 1. Mesures Abans d'Accedir a les Sales de Fisioteràpia.
BLOC 2. Procediment en els Tractaments de Fisioteràpia
  •      Cabines i equips en les saldes de fisioteràpia

  • Tècniques manuals i exercicis a la sala de fisioteràpia.

  • Tècniques de mobilització

  • Exercicis actius de mobilitat, força i propiocepció.

  • Tractaments d’electroteràpia.

BLOC 3. Avaluació
Mas información

El curso se imparte en el campus online del Col·legi. Si deseas realizarlo envia un correo a formacio@fisioterapeutes.cat para que te habiliten el acceso indicando vuestro nombe y apellidos y el curso que queréis realizar.

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×