La realitat de la situació que es presenta als centres de Fisioteràpia arran de la pandèmia de la Covid-19 un vegada represa l'activitat professional, obliga a modificar l'abordatge al pacient i la forma de treballar en el dia a dia, adaptant instal·lacions, modificant la gestió de les agendes, incrementant les mesures higièniques, modificant els criteris d'abordatge de les diferents tècniques.

En definitiva, res no tornarà a ser com abans en l'àmbit de la Fisioteràpia assistencial. Per això, ens cal conèixer quines son les noves maneres de procedir en l'atenció als nostres pacients. Aquest curs et facilitarà les eines per dur a terme aquest canvi.

És una formació amb 2 mòduls sobre la preparació dels espais i l’abordatge del tractament de fisioteràpia que oferirà les eines per portar a terme aquest canvi. Al finalitzar la formació s’obtindrà un diploma acreditatiu de realització del curs i el distintiu d’Espai Sanitari Garantit que podreu posar a un lloc visible del vostre centre o consulta. L’objectiu d’aquest distintiu és generar confiança, transmetre tranquil·litat al pacient i un compromís per part del centre de què compleix amb les mesures i protocols de seguretat establerts per les autoritats per evitar el contagi de la Covid-19.

Calendari

Calendari: El curs està actiu des del dia 29 de maig de 2020

Durada: 2,00 hores

Informació general

Organitza: Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Dirigit a: Fisioterapeutes col·legiats

Curs bonificat al 100% pel CFC

Mode: En línia

Programa
BLOC 1. Mesures Abans d'Accedir a les Sales de Fisioteràpia.
BLOC 2. Procediment en els Tractaments de Fisioteràpia
  •      Cabines i equips en les saldes de fisioteràpia

  • Tècniques manuals i exercicis a la sala de fisioteràpia.

  • Tècniques de mobilització

  • Exercicis actius de mobilitat, força i propiocepció.

  • Tractaments d’electroteràpia.

BLOC 3. Avaluació
Més informació

El curs s’imparteix a través del campus online del Col·legi. Si desitgeu fer-lo cal que envieu un correu a formacio@fisioterapeutes.cat perquè us habilitin l'accés, indicant el vostre nom i cognoms i el nom del curs que voleu realitzar.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×